Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Trajtimi i mizave me formula kimike në kombinim me përdorimin e llambave UV është zgjidhja perfekte! Trajtimi kimik siguron rezultat të shpejtë ndërsa llambat japin efektin e qëndrueshëm. Për shërbim dhe produkte cilësore na kontaktoni! Transport në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë! #minj #silverfsh #dezinsektim #mushkonja #silverfish #merimanga #furrtare #dezinfektim #gjarpërinj #termite #flutura #plesht #grenza #Grifin #brejtës #peshkuiargjende #Akrep #deratizim #miza #pestcontrolinalbania #buburrec