Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Larvicidet vrasin larvat e mushkonjave të pranishme në ujë. Trajtimi me larvicide i habitateve të shumimit të mushkonjave ndihmon në reduktimin e popullsisë së rritur të tyre që mund të përhapin mikrobe. Për këtë arsye skuadra jonë ka filluar të trajtojë me larvicidë ujrat e ndenjur në ambiente të ndryshme ku ndodhen ato. Por çfarë është një larvicid? Ai është një lloj insekticidi që përdoret për të kontrolluar mushkonjat në ambientet rreth shtëpisë tuaj. Disa formulime aktivizohen kur gëlltiten nga mushkonjat, dhe disa formulime funksionojnë kur bien në kontakt me larvat. Grifin ofron shërbime cilësore me larvicid dhe adulticid për ambientet e jashtme. #termite #silverfsh #flutura #plesht #pestcontrolinalbania #merimanga #Grifin #minj #dezinsektim #deratizim #silverfish #dezinfektim #brejtës #furrtare #grenza #peshkuiargjende #gjarpërinj #mushkonja #Akrep #miza #buburrec