Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Një mi quhet thjesht mi ndërsa një grup minjsh quhet "bandë" për shkak të telasheve dhe problemeve që mund të krijojnë dhe të shkaktojnë kërdinë nëse neglizhohen. Termi "bandë" është përdorur historikisht për të përshkruar një grup kafshësh ose njerëzish që nuk janë të mirë ose që shkaktojnë ligësi. Në rastin e minjve, ky emër është veçanërisht i përshtatshëm sepse ata janë të prirur për të përtypur telat dhe kabllot, dëmtojnë strukturat me gërmimet e tyre dhe përhapin sëmundje përmes jashtëqitjeve dhe kafshimeve të tyre. Thërrisni Grifin dhe jepini fund "bandave" në shtëpinë apo biznesin Tuaj! Shërbime dhe produkte cilësore dezinfektimi. Transport në të gjithë Shqipërinë. #grenza #Grifin #merimanga #dezinsektim #silverfsh #furrtare #Akrep #brejtës #mushkonja #gjarpërinj #dezinfektim #minj #flutura #termite #peshkuiargjende #silverfish #plesht #pestcontrolinalbania #deratizim #miza #buburrec