Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Merimangat mund të jenë një nga 38,000 speciet dhe gjenden në çdo kontinent përveç Antarktidës. Merimangat ndryshojnë nga insektet pasi kanë vetëm dy pjesë në trup, tetë këmbë (jo gjashtë), gjashtë ose tetë sy dhe tjerrëza në bark që prodhojnë mëndafsh. "Mëndafshi" i merimangës del si lëng, por ngurtësohet kur bie në kontakt me ajrin. Një grup i madh ushqehen me insekte të tjera dhe deri këtu mund të jenë në bashkëjetesë të paqtë me njeriun. Por nuk ndodh gjithmonë kështu. Dëshmia më e thjeshtë dhe e zakonshme e pushtimit të merimangave është kur ka shumë merimanga në biznesin ose shtëpinë Tuaj. Nëse një person zbulon popullata të mëdha merimangash, mund të kemi të bëjmë me një infestim merimangash. Por mos u shqetësoni. Në bashkëpunim me Grifin do të gjeni zgjidhjen që kërkoni. Shërbime dhe produkte cilësore. Transport në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovën. #Akrep #flutura #mushkonja #pestcontrolinalbania #minj #silverfish #furrtare #miza #deratizim #silverfsh #termite #Grifin #peshkuiargjende #dezinsektim #dezinfektim #plesht #brejtës #grenza #gjarpërinj #merimanga #buburrec