Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Kjo është veza e buburrecit të nxehtësisë (furrtaret) e hasur nga teknikët tanë. Buburrecat i vendosin vezët e tyre në çdo vend të sigurt që është i lagësht ose i fshehur. Buburrecat e vegjël do të dalin nga ootheca brenda 24 deri në 38 ditë me rreth 15-20 individë. Vezët duke u vendosur në xhepat e rrobave të punës apo në sendet që sillni brenda në shtëpi mund të shërbejnë kështu për të infestuar shtëpinë Tuaj. Për shërbime dhe produkte cilësore na kontaktoni. Grifin transporton produkte në të gjithë Shqipërinë! #gjarpërinj #mushkonja #peshkuiargjende #covid #brejtës #dezinsektim #silverfish #furrtare #flutura #minj #miza #pestcontrolinalbania #silverfsh #grenza #merimanga #termite #dezinfektim #COVID19 #deratizim #Akrep #Grifin #buburrec #plesht