Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Shërbime dezinfektimi, dezinsektimi dhe deratizimit! #pestcontrolinalbania #merimanga #Grifin #silverfsh #buburrec #minj #miza #gjarpërinj #brejtës #silverfish #flutura #plesht #dezinsektim #covid #grenza #peshkuiargjende #mushkonja #deratizim #Akrep #furrtare #termite #dezinfektim #COVID19