Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Foto nga klientët të lumtur për suksesin ndaj luftës me brejtësit! Për shërbime dhe produkte cilësore kontaktoni Grifin. Transport në të gjithë Shqipërinë! #Grifin #deratizim #Akrep #merimanga #pestcontrolinalbania #covid #plesht #grenza #brejtës #gjarpërinj #silverfish #furrtare #silverfsh #buburrec #minj #dezinsektim #mushkonja #miza #flutura #peshkuiargjende #COVID19 #termite #dezinfektim