Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Trajtimi i Furrtareve me karrem ushqimor në trajtë xheli! Si bëhet: Shumica e familjeve do të arrijnë rezultate më të mira kundër buburrecave me insekticide të formuluara si gel. Nëse përdoret si duhet, është e mundur të arrihen rezultate. Karremet e buburrecave përmbajnë një insekticid me veprim të ngadaltë të kombinuar me një tërheqës ushqimor. Dëmtuesit e gjejnë dhe hanë karremin dhe zvarriten për të vdekur. Buburrecat e paekspozuara mund të dorëzohen gjithashtu pas gëlltitjes indirekte të sasive të gjurmëve të toksikantit të nxjerrë në sputum dhe fece nga individët e ekspozuar. Çelësi i suksesit me karrem është vendosja e duhur. Vendet e trajtimit për buburrecat gjermane përfshijnë nën/rreth lavamanëve dhe tualeteve; prapa frigoriferëve, pjatalarëse dhe sobave; pranë kontejnerëve të plehrave; dhe brenda kabineteve dhe zonave të magazinimit. Ndërsa stacionet e karremeve plastike të gatshme për përdorim janë të përshtatshme, karremat e tipit xhel të aplikuara me shiringë janë shpesh më të gjithanshëm dhe më efikas. Shiringa bën të mundur injektimin e pikave të vogla të gelit në madhësi sa bizele në të çara, qoshe, skaje dhe vende të tjera ku banojnë buburrecat. Buburrecat nuk tërhiqen nga karremat nga distanca të gjata; ata vijnë mbi ta gjatë aktiviteteve të tyre të kërkimit të ushqimit. Prandaj, sa më shumë pika geli të nxirren, aq më shumë ka gjasa që ato të gjenden dhe hahen. Sa më i madh të jetë infektimi, aq më shumë vendosje do të nevojiten. Infektimet e mëdha mund të kërkojnë gjithashtu rimbushje periodike të karremit të konsumuar nga buburrecat. Ndryshe nga 'nokdown' e shpejtë fillestare e dëmtuesve të vërejtur me disa spërkatje, buburrecat që ushqehen me karrema nuk do të dorëzohen menjëherë. Në disa aspekte, kjo është e dobishme sepse u lejon individëve të ekspozuar të kthehen në vatër dhe potencialisht të infektojnë të tjerët. Pasi buburreci ka gjetur dhe konsumuar karrem, zakonisht vdes brenda 1-3 ditësh. Një reduktim i konsiderueshëm i infektimit të përgjithshëm duhet të jetë i dukshëm brenda disa javësh. Me karremat e kacabuve, zakonisht nuk është e nevojshme të zbrazni dollapët e kuzhinës ose të mbuloni sipërfaqet e përgatitjes së ushqimit përpara trajtimit. Një avantazh tjetër është se ato praktikisht nuk kanë erë dhe janë me rrezik minimal për fëmijët ose kafshët shtëpiake. Kontaktoni me Grifin për të marrë shpërbime dhe produkte cilësore për trajtimin e furrtareve. ​ #silverfish #Grifin #deratizim #termite #dezinsektim #brejtës #pestcontrolinalbania #Akrep #minj #dezinfektim #grenza #merimanga #gjarpërinj #buburrec #covid #silverfsh #miza #mushkonja #plesht #furrtare #peshkuiargjende #flutura