Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Sot jemi në Verona Itali delegatë pjesmarrës në panairin FierAgricola për tu takuar me partnerë të fushës Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim! #Fieragricola2024