Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Fruthi/Rubeola: Në media po komunikohet shtimi i rasteve me fruth dhe kjo kërkon informacion se si mund të parandalohet ai. Natyrshëm lind pyetja: A e parandalon larja e duarve fruthin? Vaksinimi parandalon fruthin! Megjithatë, nëse nuk jeni të vaksinuar, larja e duarve mund të luajë një rol në parandalimin e transmetimit të virusit. Nëse duart tuaja bien në kontakt me ndonjë pikëz të infektuar nga fruthi dhe prekni sytë, hundën ose gojën, mund ta transmetoni virusin në trupin tuaj. Sa kohë mund të jetojë fruthi në sipërfaqe? Virusi i fruthit mund të jetojë deri në dy orë në një sipërfaqe ose në një hapësirë ajrore ku personi i infektuar kollitet ose teshtin. Nëse njerëzit e tjerë thithin ajrin e kontaminuar ose prekin sipërfaqen e infektuar, pastaj prekin sytë, hundën ose gojën e tyre, ata mund të infektohen. A e shkatërron dezinfektimi professional kontaminimin nga fruthi? Po, në fakt shumë biocide antimikrobike kanë efekt të mire në inaktivizimin e virusit në ambient. Grifin zotëron mjetet e duhura, njohuritë profesionale dhe motivimin për sterilizimin e ambientit Tuaj! #Akrep #Grifin #dezinfektim #gjarpërinj #deratizim #grenza #dezinsektim #covid #termite #merimanga #pestcontrolinalbania #plesht #minj #mushkonja #silverfish #buburrec #brejtës #peshkuiargjende #flutura #silverfsh #furrtare #miza #fruth #rubeola