Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Buburreci kaf (foto nga teknikët e Grifin) që mban erë është një insekt një insekt bezdisës për ambientet shtëpiake dhe të tjera. Ato ushqehen me burime frutash, me sytha, pjesë të luleve, gjethe dhe kërcell, duke përfshirë ushqimin përmes lëvores së degëve dhe trungjeve të pemëve të reja dhe shpesh herë bëhen problematike për bujqësinë dhe bimët zbukuruese. Ne ambientet shtëpiake ato grumbullohen në fund të verës dhe në fillim të vjeshtës duke kërkuar vende të sigurta për dimërim. Pasi të hyjnë në ndërtesa, ato mund të bëhen telash dhe të lëshojnë një erë të keqe nëse shqetësohen ose shtypen. Megjithatë, aroma e keqe që ato lëshojnë, nuk është e dëmshme për njerëzit, shtëpitë ose kafshët shtëpiake. Ata nuk kafshojnë, nuk pickojnë ose thithin gjak dhe nuk përhapin sëmundje të gjitarëve; dhe ata nuk e hanë drurin. Mënyra më e mirë për t'i trajtuar është të parandalojmë hyrjen e tyre në shtëpi dhe ndërtesa pasi këto insekte kërkojnë hapësira të ngushta për t'u fshehur. Për këtë mund të merren masa për të izoluar vrimat, të çarat, hapësirat duke përfshirë të çarat nën ose prapa dërrasave të dyshemesë, rreth dritareve dhe dyerve, dhe kondicionerit. Gjithashtu, kur është e nevojshme tek Grifin do të gjeni trajtime kimike me produkte të përshtatshme sipas metodave më të mira. #flutura #silverfish #dezinsektim #deratizim #mushkonja #pestcontrolinalbania #miza #minj #furrtare #COVID19 #termite #silverfsh #gjarpërinj #peshkuiargjende #brejtës #dezinfektim #Akrep #merimanga #grenza #covid #buburrec #plesht #Grifin