Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Për çdo shqetësim lidhur me brejtësit, insektet dhe mikrobet jemi në dispozicionin tuaj me shërbime dhe produkte cilësore. Transport në të gjithë Shqipërinë! Ju urojmë një javë të mbarë! #gjarpërinj #flutura #dezinsektim #Akrep #merimanga #silverfsh #pestcontrolinalbania #termite #peshkuiargjende #buburrec #plesht #brejtës #grenza #dezinfektim #silverfish #furrtare #Grifin #deratizim #miza #minj #mushkonja