Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Insektet e ushqimeve mund të pushtojnë të gjithë guzhinën tuaj nëse neglizhohen. Ata mund të çpojnë qeset, mund të fshihen dhe mund të gjenden në disa lloj ushqimesh njëkohësisht. Disa nga shenjat për të kuptuar praninë e tyre janë: humbja e vakumit të qeseve ambalazhuese, vrima tek amballazhi, papastërtitë/thërmimi i produktit në pjesën fundore të tij etj. Për shërbime dhe produkte cilësore na kontaktoni. Transport në të gjithë Shqipërinë.