Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Macet nuk vriten, por largohen! Zgjidhja për këtë ekziston! Kafazi për mace dhe kafshë të egra është një domosdoshmëri për ata që duan të largojnë këto kafshë. E gjeni tek Grifin, transport në të gjithë Shqipërinë.