Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Me uljen e temperaturave, këto ditë po shohim një dyndje të brejtësve në ambientet e brendshme. Produktet dhe shërbimet e Grifin vijnë në ndihmë të shtëpive dhe bizneseve për zgjidhjen e problemit të brejtësve përgjatë gjithë sezonit dimëror! Transport i produkteve në të gjithë Shqipërinë.