Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Me ardhjen e dimrit disa dëmtues tentojnë të hyjnë në ambientet shtëpiake. Erdhi momenti të kontrolloni, depot, garazhet, vendin e mbajtjes së druve dhe të mbyllni çdo vrimë të mundshme që i shërben dëmtuesve si rrugë kalimi. Nëse hasni akrepa, buburreca dhe brejtës, telefononi menjëherë Grifin! Njohuritë, produktet dhe shërbimet më të mira në dispozicionin tuaj! Transport në të gjithë Shqipërinë! #dezinfektim #grenza #insekte #flutura #dezinfektimi #deratizim #dezinsektim #miza #peshkuiargjende #gjarpërinj #silverfish