Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Me trupa të gjatë, zvarritës, nofulla të mëdha dhe antena të segmentuara, gërshërëzat e shtëpisë janë ndër insektet më të frikshme. Sidoqoftë, ka një gjë që nuk do t'jua tregojë askush për këto artropodë me pamje të shëmtuar: ata nuk janë të rrezikshëm! Pavarësisht formave të tyre drithëruese dhe pincave të frikshme, gërshërëzat nuk paraqesin ndonjë rrezik për shëndetin tuaj. Për më tepër, pincat e tyre janë plotësisht të paafta për të pickuar lëkurën, duke i bërë ata të pafuqishëm ndaj njerëzve dhe shokëve të tyre me gëzof. Dhe ajo përrallë e gjysheve që gërshërëzat mund të zvarriten në veshët tuaj është krejtësisht e pavërtetë. Por nëse janë ende të padurueshëm për t'i parë, zvogëloni popullatat e tyre duke ndjekur këto këshilla të thjeshta parandalimi: Pastroni oborret nga grumbujt e gjetheve, grumbujt e kompostuar të përmbysur dhe copat e drurit. Mbyllni të çarat rreth shtëpisë që mund të lejojnë hyrjen e insekteve brenda. Shkurtoni çdo pemë, shkurre ose kaçubë që rritet shumë afër anëve të shtëpisë. Zhvendosni të gjitha pirgjet e druve të zjarrit në një vend që është të paktën 25 metra larg shtëpisë. Ndërsa ne jemi në dispozicion për trajntimin e furrtareve, buburrecave, milingonave, merimangave, pleshtave, grenzave, fluturave, mizave dhe cdo lloj insekti tjetër të dëmshëm apo brejtësish! Na telefononi, Grifin!