Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Porositni tani online. Porositni produkte dhe ne jua sjellim në shtëpinë tuaj, tani edhe në rrethe. Porositni tani llambat UV kundra insekteve fluturuese dhe produkte të tjera për insektet dhe brejtës, për furrtare, buburreca, milingona, grenza, miza, zhapik, gjarpërinj, hardhuca, flutura, dezinfektantë, carqe, ngjitse për minj etj.