Llamba UV për insektet fluturuese

Koha po ngrohet dhe sezoni i mizave po fillon. Me instalimin e një llambe UV kundra mizave, Ju dhe biznesi Juaj do të keni avantazh pasi llamba punon 24 orë në ditë, nuk pengon punën dhe mizat do të eleminohen. Shërbime dhe produkte cilësore. Transport në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovën. Me Grifin, më të sigurtë! #flutura #silverfsh #merimanga #buburrec #brejtës #dezinfektim #pestcontrolinalbania #gjarpërinj #deratizim #silverfish #mushkonja #Grifin #dezinsektim #plesht #grenza #peshkuiargjende #minj #furrtare #Akrep #termite #COVID19 #covid #miza