Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Në këto ditë të ngrohta, Ju mund të mos mendoni për mushkonjat por mund të jetë koha për të planifikuar luftimin e tyre. Sezoni i kontrollit të mushkonjave në nivel lokal duhet të fillojë nga mars-prilli deri në shtator. Kemi vetëm një këshillë për të gjithë banorët: MUSHKONJAT ZHVILLOHEN VETËM NË UJË. ELEMINONI PELLGJET ME UJËRA TË NDENJUR GJATË KËSAJ PERIUDHE JU DO TË VRISNI MILIONA MUSHKONJA. Duke qenë se i gjithë cikli jetësor i mushkonjave Aedes - nga një vezë tek një i rritur - zgjat vetëm 7-10 ditë, shtimi i mushkonjave është shumë i shpejt. Grifin ofron njohuritë, shërbime dhe produkte cilësore. Transport në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë. #minj #dezinsektim #furrtare #Akrep #mushkonja #Grifin #brejtës #gjarpërinj #deratizim #dezinfektim #silverfsh #buburrec #pestcontrolinalbania #peshkuiargjende #flutura #plesht #grenza #merimanga #silverfish #miza #termite #COVID19 #covid