Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Tek një klient në Kavajë, i vendosëm për për të kapur brejtës por surprizë! Ka kapur furrtare! #buburrec #flutura #dezinsektim #Akrep #brejtës #Grifin #peshkuiargjende #plesht #miza #minj #grenza #pestcontrolinalbania #termite #furrtare #silverfsh #silverfish #gjarpërinj #dezinfektim #deratizim #merimanga #mushkonja