Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Një guzhinë e pastër është një guzhinë pa miza. Si ta arrini këtë? Grifin ka në dispozicion llambat UV ekologjike dhe estetike dhe efikase ndaj mizave fluturuese dhe jo vetëm në ambientet ku gatuahet. Ofrojini klientëve Tuaj higjenën maksimale duke gatuar në një ambient pa miza. Transport në të gjithë Shqipërinë!