Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Mushkonjat vazhdojnë të jenë problematike edhe në këtë periudhë të vitit. Grifin ofron shërbime dhe produkte efikase për luftimin e mushkonjave për ambientet e jashtme.