Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Mizat kanë sensorë në gjymtyrë, që i ndihmojnë të përcaktojnë nëse ai sanduiç në të cilin sapo kanë zbritur do të jetë një vakt i shijshëm. Mizat nuk përtypin. Në vend të kësaj, ato pështyjnë enzimat që e kthejnë ushqimin e ngurtë në një lëng që mizat munden ta konsumojnë. Meqenëse mizat e shtëpisë ushqehen rregullisht dhe vendosin vezë mbi jashtëqitjet, mbeturina, kafshë të kalbura dhe vende të tjera të ndyra, ato mund të transferojnë sëmundje kur pushojnë në njerëz, sipërfaqe shtëpiake dhe ushqime që janë lënë jashtë. Për shkak të kësaj, miza e zakonshme e shtëpisë dyshohet se transmeton të paktën 65 sëmundje te njerëzit. Tek Grifin do të gjeni kurthet ekologjike për kapjen e tyre në ambientet e jashtme. Provat kanë treguar se kurthet FlyZone mund të kapin rreth 1000 individë me një mbushje. Transport në të gjithë Shqipërinë.