Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Fluturat e ushqimit vazhdojnë të jenë problem në ambientet shtëpiake dhe biznesi kjo e favorizuar edhe nga temperaturat e larta. Grifin sjell kurthet ekologjike me çmimin më të mirë në treg dhe efikasitet të lartë. Transport në të gjithë Shqipërinë