Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Mushkonjat vazhdojnë të pickojnë edhe këto ditë të nxehta Tetori duke patur tashmë një cikël më të gjatë të pranisë së këtij vektori të rrezikshëm. Rekomandojmë të gjithë qytetarët të zbrazin ujin e mbetur të pjatave të vazove, ujin e ndenjur brenda gomave dhe çdo pellg tjetër me ujë që mund të bëhet vatër mushkonjash! Grifin është në shërbimin Tuaj.