Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Furrtaret (Blatta germanica) ose buburrecat e nxehtësisë, janë ndër shqetësimet më të mëdha të qytetareve pasi ato shumohen shpejt dhe në qetësi, duke shpërthyer në një moment të caktuar dhe duke uzurpuar të gjithë ambientin e shtëpisë apo biznesit tuaj. Grifin ofron zgjidhjet më efikase për ta bërë vetë ose si shërbim. Transport në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë.