Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Në një dimër të butë sikurse i këtij viti, ja rezultati i llambave UV kundra mizave fluturuese në një pastiçeri në Tiranë! Tek Grifin gjeni një gamë të gjerë të llambave UV. #dezinfektimi #dezinfektim #grenza #flutura #insekte #miza #dezinsektim