Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Largues i qenve! Ky produkt është prodhuar për të mbajtur larg qenin tuaj apo një qen të panjohur që të mos i afrohet një ambienti të caktuar. Produkt Gjerman që nuk i dëmton kafshët. E gjeni tek Grifin #dezinfektimi #dezinfektim #largues #larguesqen #larguesmace #Repelent