Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Produkti revolucionar kundër insekteve, tërësisht ekologjik që funksionon me sprucimin e gazrave në temperaturë të ulët pa përmbajtje insekticide (toksicitet i ulët). E gjeni tek Grifin Albania