Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Itrap-30 perfeksion i estetikës në luftimin e mizave fluturuese në çdo lloj ambienti, hotele, pastiçeri, furra buke, restorante dhe punishte! E gjeni tek Grifin Albania!