Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Ne kete mengjes plot diell, nisim sezonin e dezinsektimit. Tek Grifin do te gjeni produkte dhe sherbim kundra insekteve bezdisese, miza, mushkonja, fluturua, grenza, pleshta, merimanga etj.