Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Nusepashka e tokes eshte nje insekt i ngjashem me buburrecat e kanaleve. Ne dallim prej tyre, lekura e tyre eshte me e forte, si "zhguall", pa shkelqim dhe fluturuojne. Po ashtu keto insekte nuk gjenden gjithe vitin si buburrecat e kanaleve por vetem gjate stines se ngrohte; gjenden ne sasi dhe ne ambientin e jashtem e te brendshem. Grifin eshte e pregatitur per te ti bere balle invazionit te nusepashkes se tokes ne rast se ato paraqiten ne magazina, dyqane, vila, ambiente te tjera industriale dhe civile.