Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Informacion i rendesishem: Nese shikoni nje krimb si ky, pergatituni per luften me fluturat. Perpara se te marrin formen e flutures se ushqimit (mola e ushqimit), ato depozitohen nga nenat e tyre ne formen e krimbit si ne foto, kryesisht ne mure, ne rafte, dollape, ne ambalazhin e produkteve ushqimore (oriz, miell, makarona etj). Fluturat e ushqimit nuk kane stine, ato gjenden ne cdo periudhe kohore pasi jane pershtatur me vendbanimet e njerezve ku ngrohtesia eshte konstante. Grifin ofron nje game te gjere produktesh ekologjike si kurthe eko, llambat UV ekologjike, spray pa kimikate dhe nese eshte e pamundur per te trajtuar nga Ju, ofrojme edhe sherbim profesional kundra fluturave. Na kontaktoni.