HACCP
HACCP: Siguria ushqimore dhe komunikimi! Çdo vit, njerëzit sëmuren, bizneset falimentojnë dhe besimi i publikut humbet - jo vetëm për shkak të ushqimit të kontaminuar, por edhe për shkak të mënyrës se si komunikohet informacioni në lidhje me rrezikun. Një postim i keq orientuar mund të zbrazë raftet e supermarketeve. Një etiketë e paqartë mund të shtrojë në spital një fëmijë me alergji. Një deklaratë e keqformuar mund t'i kushtojë një kompanie miliona dhe të shkatërrojë besimin e fituar me mund. Në industrinë ushqimore, komunikimi nuk është vetëm marrëdhënie me publikun. Është menaxhim i rrezikut. Është shëndet publik. Është linja juaj e parë e mbrojtjes. Kjo është arsyeja pse komunikimi me palët e interesuara, rrezikun dhe krizat është i rëndësishëm.
Me Grifin më të sigurtë!


