Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Turizmi është udhëtimi për kënaqësi dhe aktivitet tregtar për ta ofruar dhe mbështetur këtë udhëtim. Turizmi është e tashmja dhe e ardhmja e Shqipërisë! Por kemi një problem, mushkonjat! Për këtë qëllim, me fillimin e sezonit turistik veror në bregdet rekomandohet kryerja e shërbimit të dezinsektimit. Nga eksperienca disa vjeçare, situata më e përshtatshme lidhur me mushkonjat arrihet përmes trajtimit të shpeshtë me adulticid minimalisht çdo dy javë ose sipas nevojës. Sa më shumë operatorë turistikë kryejnë shërbimin, aq më i mirë do të jetë edhe efekti në komunitet dhe aq më të pakta ankesat nga qytetarët. Për këto arsye, nëse keni një sipërmarrje turistike dhe po kërkoni për të marrë një ofertë të paketës së dezinsektimit për sezonin veror ose Ju duhen produkte cilësore për luftimin e mushkonjave, na kontaktoni. Stop Mushkonjave-Stop Shqetësimeve! #mizat #deratizim #Grifin #milingonat #furrtare #milingona #brejtës #peshkuiargjende #gjarpërinj #silverfsh #buburrec #grenza #mushkonja #dezinfektim #Akrep #miza #minj #flutura #dezinsektim #termite #merimanga #silverfish #pestcontrolinalbania #plesht