Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Kur duhet të dyshojmë për brejtës? Nëse shihni një gjurmë të ngjashme për herë të parë në ambientin Tuaj, me shumë gjasa në ambient gjenden brejtës aktiv. Disa veçori unike të këtyre gjurmëve janë: Putrat e përparme të një brejtësi zakonisht kanë katër gishta, ndërsa këmbët e pasme kanë pesë. Gjurmët e pasme të brejtësve do të jenë pothuajse gjithmonë krah për krah, ndërsa këmbët e përparme rrallë herë rreshtohen. Gjurmët e putrave të përparme janë të gjera, ndërsa gjurmët e pasme janë më të ngushta dhe më të gjata. Nëse pikasni këto gjurmë lajmëroni skuadrën e Grifin. Shërbime dhe produkte cilësore për luftimin e brejtësve. Transport në të gjithë Shqipërinë! #dezinsektim #peshkuiargjende #gjarpërinj #buburrec #merimanga #silverfsh #silverfish #Grifin #deratizim #miza #pestcontrolinalbania #dezinfektim #flutura #Akrep #furrtare #grenza #plesht #mushkonja #termite #minj #brejtës