Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Kurthi për kapjen e minjve mbushet me popullatë furrtaresh! Këto kurthe i gjeni tek Grifin. Transport në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë! #buburrec #flutura #dezinsektim #Akrep #brejtës #Grifin #peshkuiargjende #plesht #miza #minj #grenza #pestcontrolinalbania #termite #furrtare #silverfsh #silverfish #gjarpërinj #dezinfektim #deratizim #merimanga #mushkonja