Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Shërbime dhe produkte cilësore dezinfektimi. Transport në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovë! #mushkonja #deratizim #merimanga #dezinsektim #silverfsh #flutura #termite #minj #peshkuiargjende #buburrec #dezinfektim #brejtës #grenza #silverfish #miza #Akrep #furrtare #pestcontrolinalbania #gjarpërinj #plesht