Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Minjtë janë super nuhatës! Lobet e nuhatjes së brejtësve janë shumë më të theksuara se te njerëzit, duke e bërë shqisën e nuhatjes së brejtësve organin e tyre më të rëndësishëm shqisor. Ata ndjekin nuhatjen e tyre për të gjetur ushqim, për të shmangur grabitqarët dhe për të kërkuar bashkëshortët e mundshëm, kjo falë mbi 2000 gjeneve të receptorit të nuhatjes, (rreth 700 më shumë se qentë). Ata janë aq të mirë sa mund të zbulojnë vendndodhjen e një erë në 0,05 sekonda. Pavarësisht mungesës së shikimit, minjtë kanë edhe ndjeshmëri të lartë me anë të prekjes përmes mustaqeve të tyre. Ata do të përdorin mustaqet e tyre si një sinjal ndijor për të mbështetur aktivitetet e tyre të përditshme, të tilla si prekja e një objekti, orientimi në drejtim dhe gjetja e ushqimit. Ata janë të aftë për të perceptuar dhe përdorur ultratinguj për të komunikuar me njëri-tjetrin, feromonet janë gjithashtu çelësi për komunikimin e minjve, duke i lëshuar ato si paralajmërime për rrezikun ose kur shënjojnë aromën. Ka vetëm diçka që minjtë nuk kanë marrë parasysh: Çarqet e Grifin! Na kontaktoni për produkte dhe shërbime cilësore. #gjarpërinj #brejtës #Grifin #grenza #dezinfektim #miza #pestcontrolinalbania #termite #deratizim #merimanga #silverfish #dezinsektim #Akrep #peshkuiargjende #silverfsh #mushkonja #buburrec #plesht #flutura #furrtare #minj