Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Një vend tipik ku gjenden foletë e grenzave janë aspiratorët! Mos prisni tju pickojnë, telefononi Grifin! Shërbime dhe produkte me transport në të gjithë Shqipërinë!