Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Një valë e re COVID-19 ka nisur prej një muaji në vendin tonë, dhe fatmirësisht specialistët e shëndetit pohojnë se deri më tani situata nuk është shqetësuese. Simptomat janë të ngjashme me gripin dhe nuk ka përkeqësime në atë masë që të kërkojnë trajtime ne spital. Për çdo rast Grifin është pranë Jush i gatshëm për të bërë të sigurtë ambientin ku jetoni dhe punoni.