Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Edhe pse vetëm mushkonjat femra ushqehen me gjakun e njerëzve, mushkonja mbetet kafsha më vdekjeprurëse në botë. Sot, mushkonja është përgjegjëse për mbi 1 milion vdekje çdo vit. Grifin Ju ofron shërbime dhe produkte kundër mushkonjave.