Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Pleshtat këtë vit janë përhapur në masë kjo e favorizuar edhe nga temperaturat e larta të motit që krijojnë kushte ideale kur një kafshë shtëpiake i sjell ato. Për të eleminuar përfundimisht pleshtat, mos i neglizhoni që në shenjën e parë. Grifin Ju sjell shërbimet dhe produktet më të përshtatshme për luftimin e pleshtave në cfarë do lloj ambienti.