Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Këtë verë Grifin ju sjell kurthin ekologjik për mizat e zeza fluturuese në ambientin e jashtëm "FlyZ0ne", lehtësisht i aplikueshëm, pa kimikate, efikas dhe zgjat në kohë! Transport në të gjithë Shqipërinë ose na vizitoni në dyqanin Grifin në Yzberisht, #dezinsektim