Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Sfida jonë më e madhe është se si të kalojmë vetveten, si të jemi më të mirë! Tek Grifin do të gjeni produkte dhe shërbime për insektet, brejtësit dhe mikrobet. Transport në të gjithë Shqipërinë!