Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Një buburrec i mirë, është një buburrec i ngordhur! Tek Grifin do të gjeni zgjidhje për buburrecat e zinj dhe buburrecat e kanale. Produkte efikase dhe transport në të gjithë Shqipërinë!