Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Grifin është gjithnjë në kërkim të risive ekologjike. Për këtë arsye ne zgjodhëm për të ofruar një kurth për kapjen masive të mizave. Flyzone XL Kurthi i mizave kap mizat e zeza të mizat e shtëpisë, mizat e rreme stalla, mizat e kalbëzimit, mizat e zeza me ngjyrë blu dhe jeshile, mizat e mishit dhe shumë të tjera. Brenda Flyzone është një karrem që mizat e konsiderojnë të papërmbajtshëm. Ky tërheqës përbëhet nga përbërës të ushqimit dhe aromatizues të tjerë ushqimorë të njohur përgjithësisht si të sigurt. Atraktivi tretet dhe aktivizohet, kur uji shtohet në qese. Të joshur nga aroma, mizat hyjnë në kurth përmes kapakut të verdhë të sipërm dhe mbyten në ujë. Flyzone është menduar vetëm për përdorim të jashtëm psh në tarraca ose kënde lojrash për fëmijë, në një stallë - me ventilim të mirë të ajrit, rreth zonave të shpendëve, derrave, deleve, qumështit dhe gjedheve, pranë koshave të plehrave , pranë një grumbulli plehrash/grumbulli pleh organik, ose pranë një kampingu